Intervenții 17.01.2017

În data de 17.01.2017, pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Gheorghe Pop de Băsești” al județului Maramureș au intervenit atât pentru lichidarea unor incendii, cât și pentru rezolvarea unor cazuri medicale, astfel:
INCENDII
Borșa: Cadrele militare ale Gărzii de intervenție nr. 2 Borșa au intervenit începând cu ora 10.04 pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de pe str. Rotundului, nr. 153, din Borșa. La fața locului s-a deplasat 1 autospecială cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor S.M.U.R.D. A ars cca. 1 mp. din tavan. Nu au existat victime.
Baia Mare: Cadrele militare ale Detașamentului de pompieri ”Cpt. Marchiș Adrian” Baia Mare au intervenit începând cu ora 13:43 pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o scară de bloc de pe B-dul Decebal, bl. 9 ap. 51, Baia Mare. La fața locului s-a deplasat 1 autospecială cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor S.M.U.R.D. S-au degradat 10 siguranțe fuzibile, 2 contoare electrice și cca. 1 metru liniar de conductori electrici. Nu au existat victime.
Baia Mare: Cadrele militare ale Detașamentului de pompieri ”Cpt. Marchiș Adrian” Baia Mare au intervenit începând cu ora 21:50 pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casa de pe str. Nucului, din Baia Mare. La fața locului s-au deplasat 2 autospeciale cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor S.M.U.R.D. A ars 150 mp. de acoperiș din lemn învelit cu tablă și s-au degradat cca. 75 mp. tavan din lemn, pereții bucătăriei și bunurile din interior. Nu au existat victime.
Moisei: Cadrele militare ale Secției de pompieri Vișeu de Sus au intervenit începând cu ora 22.14 pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de pe str. Principală, nr. 761, din Moisei. La fața locului s-a deplasat 1 autospecială cu apă și spumă, o ambulanță și un echipaj de prim ajutor S.M.U.R.D. A ars cca. 20 mp. din acoperișul din lemn și fațada pe o suprafață de cca. 10 mp. Proprietara în vârstă de 49 de ani a suferit un atac de panică și a fost preluată de echipajul de prim ajutor S.M.U.R.D. și transportată la U.P.U. Borșa.
SMURD
În ultimele 24 de ore, medicii, paramedicii și asistenții S.M.U.R.D. au intervenit în 25 de situații, după cum urmează: Baia Mare 12 cazuri, Fărcașa 5 cazuri, Sighetu Marmației 3 cazuri, Vișeu de Sus 3 cazuri, Cavnic 2 cazuri.