7 INTERVENȚII ÎN 24 DE ORE

În ultimele 24 de ore, pompierii maramureșeni au intervenit în 7 situații de urgență. Garda de Intervenție Borșa, împreună cu Secția de Pompieri Vișeu de Sus au lichidat un incendiu izbucnit în Borșa, la un depozit de materiale de construcții.  Flăcările au mistuit circa 300 de metri pătrați din acoperișul de lemn al depozitului și diverse materiale de construcții depozitate în pod.

          Detașamentul de Pompieri Baia Mare împreună cu pompierii voluntari din Seini au intervenit ieri, 16.01., în localitatea Cicârlău pentru a lichida un incendiu izbucnit la un mijloc de transport persoane. În urma incendiului au ars reziduri de ulei din toba de eșapament. Tot ieri, Garda de Intervenție Borșa și Detașamentul de Pompieri Sighet au fost solicitați să intervină pentru lichidarea a trei incendii izbucnite la coșuri de fum. În toate cele trei cazuri a ars doar funinginea din coșul de evacuare al fumului. Pompierii sigheteni au lichidat și un incendiu izbucnit la un container de gunoi. Au ars 250 kg de deșeuri menajere.

Astăzi dimineată, la ora 05:58, pompierii Secției Vișeu de Sus au fost solicitați să intervină în Crasna Vișeului , unde un adăpost de animale a fost cuprins de flăcări. Flăcările au distrus adăpostul pe o suprafață de circa 30 de metri pătrați.