Intervenții 28.01.2017

În data de 28.01.2017, pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Gheorghe Pop de Băsești” al județului Maramureș au intervenit atât pentru lichidarea unor incendii, cât și pentru rezolvarea unor cazuri medicale, astfel:
INCENDII
Borșa: Cadrele militare ale Gărzii de intervenție nr. 2 Borșa au intervenit începând cu ora 10.39 pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de pe str. Dealul Râșilor, nr. 24, din Borșa. La fața locului s-a deplasat o autospecială cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor S.M.U.R.D. A ars cca. 20 mp. din acoperișul învelit cu ondulin și cca 20 de mp. perete din lemn de la mansardă. Nu au existat victime.
Baia Mare: Cadrele militare ale Detașamentului de pompieri ”Cpt. Marchiș Adrian” Baia Mare au intervenit începând cu ora 01:08 pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la autoturism marca Smart parcat pe B-dul Independenței, bl. 10, Baia Mare. La fața locului s-a deplasat 1 autospecială cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor S.M.U.R.D. Au ars elemente combustibile din interiorul autoturismului. Nu au existat victime.
Câmpulung la Tisa: Cadrele militare ale Detașamentului de pompieri Sighetu Marmației au intervenit începând cu ora 01.46 pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă din Moisei, nr. 465 . La fața locului s-a deplasat 2 autospeciale cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor S.M.U.R.D. A ars cca. 40 mp. din acoperișul din lemn acoprit cu țiglă, 25 de mp din peretele din lemn, 20 mp. din tavanul din lemn, diverse materiale textile și documente personale. Nu au existat victime.
În ultimele 24 de ore, medicii, paramedicii și asistenții S.M.U.R.D. au intervenit în 22 de situații, după cum urmează: Baia Mare 10 cazuri, Fărcașa 4 cazuri, Sighetu Marmației 3 cazuri, Cavnic 2 cazuri, Borșa 2 cazuri, Bogdan Vodă 1 caz.