Intervenții 19.03.2017

Astăzi, 19.03.2017, Garda de Intervenție Şomcuta Mare a acționat în cazul unui accident rutier produs pe DE 58 la ieșirea din Satulung spre Şomcuta Mare. Au fost implicate 2 autoturisme, respectiv 3 persoane, una dintre acestea rămânând încarcerată. În urma descarcerării victima a fost preluată și transferată la Spitalul Județean de Urgență „Dr.Constantin Opriș” din Baia Mare, de către echipajul de terapie intensivă mobilă al Detașamentului de pompieri Baia Mare.
Duminică, 19.03.2017, pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Gheorghe Pop de Băsești” al județului Maramureș au intervenit atât pentru lichidarea unor incendii, cât și pentru rezolvarea unor cazuri medicale, astfel:
INCENDII

  • Baia Mare: Cadrele militare ale Detașamentului de Pompieri Baia Mare au intervenit cu o autospecială pentru lichidarea unui incendiu care a cuprins coșul de fum, precum și o mică parte a acoperișului unui imobil situat în localitatea Săcălășeni.
  • Echipajul de descarcerare, precum și cel aparținând SMURD Baia Mare au acționat în cazul unui accident rutier produs în localitatea Tăuții de Sus. Victima a fost descarcerată, fiind apoi transportată la Spitalul Județean de Urgență „Dr.Constantin Opriș” din Baia Mare.

SMURD
În ultimele 24 de ore, medicii, paramedicii și asistenții S.M.U.R.D. au intervenit în 17 de situații, după cum urmează: S.M.U.R.D. Baia Mare 9 cazuri, Fărcașa 5 cazuri, Cavnic 1 caz, Sighetu Marmației 1 caz și Vișeu de Sus 1 caz.