Intervenții 09.01.2017

În data de 09.01.2017, pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Gheorghe Pop de Băsești” al județului Maramureș au intervenit atât pentru lichidarea unor incendii, cât și pentru rezolvarea unor cazuri medicale, astfel:
INCENDII
Borșa: Cadrele militare ale Gărzii de intervenție nr. 2 Borșa au intervenit începând cu ora 09:09 pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de pe str.Ștrandului, nr. 3, din Borșa. La fața locului s-a deplasat 1 autospecială cu apă și spumă. A ars funinginea din coșul de evacuare. Nu au existat victime.
Baia Mare: Cadrele militare ale Detașamentului de pompieri ”Cpt. Marchiș Adrian” Baia Mare au intervenit începând cu ora 11:28 pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism marca Skoda Octavia de pe str. Dragoș Vodă, Baia Mare. La fața locului s-a deplasat 1 autospecială cu apă și spumă. A ars bordul autoturismului. Nu au existat victime.
Strâmtura:Cadrele militare ale Gărzii de intervenție nr. 2 Bogdan Vodă au intervenit începând cu ora 12.40 pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o afumătorie din Strâmtura, str. Principală, nr. 392. La fața locului s-a deplasat 1 autospecială cu apă și spumă. A ars afumătoria și cca. 70 kg de carne de porc. Nu au existat victime.
Moisei: Cadrele militare ale Secției de pompieri Vișeu de Sus au intervenit începând cu ora 17:55 pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de pe str.Principală, nr. 7/A, din Moisei. La fața locului s-au deplasat 2 autospeciale cu apă și spumă, o ambulanță și un echipaj de prim ajutor S.M.U.R.D. Au ars 3 camere cu mobila și aparatura electrocasnică,tâmplăria din lemn în suprafață de 80 mp. Nu au existat victime.
Suciu de Jos: Cadrele militare ale Pichetului de pompieri Târgu Lăpuș, au intervenit începând cu ora 03:52 pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă din comuna Suciu de Jos, str.Principală, nr. 104. La fața locului s-au deplasat 2 autospeciale cu apă și spumă. A ars funinginea din coșul de evacuare, cca. 2 mp din acoperiș si s-a deteriorat peretele. Nu au existat victime.
SMURD
În ultimele 24 de ore, medicii, paramedicii și asistenții S.M.U.R.D. au intervenit în 27 de situații, după cum urmează: Baia Mare 13 cazuri, Sighetu Marmației 3 cazuri, Vișeu de Sus 3 cazuri, Borșa 3 cazuri, Fărcașa 3 caz, Bogdan Vodă 1 caz, Cavnic 1, .