Intervenții 03.04.2017

Ieri, 03.04.2017, pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Gheorghe Pop de Băsești” al județului Maramureș au intervenit atât pentru lichidarea unor incendii, cât și pentru rezolvarea unor cazuri medicale, astfel:
INCENDII

  • Baia Mare: Cadrele militare ale Detașamentului de Pompieri Baia Mare au intervenit cu o autospecială pentru lichidarea unui incendiu care a cuprins cca 2 hectare de vegetație uscată în localitatea Bârgău.
  • Detașamentului de Pompieri Sighetu Marmației a intervenit pentru lichidarea a 2 incendii de vegetație uscată. Au ars aproximativ 225 hectare de vegetație în localitățile Oncești, respectiv Sighetu Marmației. Cadrele militare au acționat pentru lichidarea unui incendiu ce a cuprins podul unui imobil aflat în satul Berbești. Au ars 120 mp acoperiș din lemn, precum și mobilier aflat în interiorul locuinței.
  • Vișeu de Sus: În localitățile Vișeu de Sus, respectiv Săcel, s-a acționat pentru lichidarea a 2 incendii de vegetație uscată. Focul a cuprins aproximativ 2 hectare de vegetație, precum și 2 ha de pășune împădurită. Garda de intervenție Borșa a lichidat focul ce a cuprins o baracă. Au ars 15 mp acoperiș din lemn și mobilierul aflat în interiorul magaziei.
  • Târgu Lăpuș: Cadrele militare ale Pichetului de Pompieri au intervenit cu 2 autospeciale pentru lichidarea unui incendiu care a cuprins cca 2 hectare de vegetație uscată în localitatea Băiuț. S-a acționat împreună cu Serviciul Voluntar din localitate. Tot în Târgu Lăpuș a fost stins focul ce a cuprins un atelier auto. A fost distrus acoperișul acoperit cu tablă al halei, cca 200 mp.

SMURD
În ultimele 24 de ore, medicii, paramedicii și asistenții S.M.U.R.D. au intervenit în 17 de situații, după cum urmează: S.M.U.R.D. Baia Mare 4 cazuri, Bogdan Vodă 2 cazuri, Fărcașa 5 cazuri, Târgu Lăpuș 1 caz, Cavnic 3 cazuri, Sighetu Marmației 2 cazuri.