Interventii 02.07.2017

Ieri, 02.07.2017, cadrele militare ale Detașamentului de Pompieri Sighetu Marmației au acționat cu o autospecială cu apă și spumă pentru lichidarea unui incendiu la un șopron cu fân din localitatea Rona de Sus.
Pompierii militari din Târgu Lăpuș au executat o misiune de asigurare a măsurilor de prevenire a situațiilor de urgență în localitatea Băiuț la evenimentul Hard Enduro Maramureș.
În după-amiaza aceleiasi zile  7 subofițeri de la Pichetul de Pompieri Târgu Lăpuș au intervenit  în localitatea Răzoare pentru căutarea unei persoane înecate în râul Lăpuș. În sprijinul colegilor, au venit 3 subofiteri de la Detașamentul de Pompieri Căpitan Marchiș Adrian Baia Mare cu o autospecială și o barcă. La fața locului s-au mai deplasat col. Ioan Daniel Mureșan, inspector șef al I.S.U. Maramureș și mr. Adrian Zah, (î) prim adjunct al inspectorului șef.
În ultimele 24 de ore, medicii, paramedicii și asistenții S.M.U.R.D. au intervenit în 26  situații, după cum urmează: S.M.U.R.D. Baia Mare – 8 cazuri, Bogdan Vodă – 2 cazuri, Fărcașa – 4, Borșa – 1,  Vișeu de Sus – 2 cazuri, Cavnic – 3 cazuri, Târgu Lăpuș – 1 și Sighetu Marmației 5 cazuri.