Intervenii in 13. 04.2015

In data de 13.04.2015, personalul subunităților  Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Gheorghe Pop de Băsești” al județului Maramureș a efectuat nu mai puțin de cinci intervenții. Astfel:
– în jurul orei 13.10, două echipaje ale Detașamentului de Pompieri “Căpitan Marchiș Adrian  ” Baia Mare au intervenit la un accident rutier produs in zona Metro. Au fost transportate 2 victime la Spitalul judetean Baia Mare.
– în jurul orei 15.10, pompierii Punctului de Lucru Somcuta Mare au actionat la localizarea  si stingera unui incendiu de vegetatie uscata semnalat in zona Valea Chioarului , cu o autospeciala. Au ars circa 1 ha de vegetatie uscata si litiera.
– în jurul orei 16.01, pompierii Garzii de Interventie Bogdan Voda impreuna cu un echipaj al Serviciului Voluntar  pentru Situatii de Urgenta Bocicoel au actionat la localizarea  si stingerea unui incendiu de vegetatie uscata semnalat in zona Bocicoel. Au ars circa 5 ha de vegetatie uscata si litiera.
-în jurul orei 21.48 un echipaj al Detașamentului de Pompieri “Căpitan Marchiș Adrian  ” Baia Mare a intervenit la un accident rutier produs in Tautii de Sus. In accident a fost implicat un biciclist care a fost transportat la Spitalul judetean Baia Mare.
– în jurul orei 22.45, un echipaj al Garzii de Interventie Bogdan Voda a intervenit in satul Sacel, la stingerea unui incendiu izbucnit la o casa de locuit.
Pe parcursul celor 24 de ore, echipajele Serviciului Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare- S.M.U.R.D., au efectuat 21  intervenții, după cum urmează:
Baia Mare- 13 intervenții, Bogdan Vodă-1 intervenții, Sighetu Marmației- 1 intervenții, Viseu – 1 interventie, Borsa – 1 interventie, Fărcașa- 3 interventii,  și Târgu Lăpuș- 1 intervenție.