INTERVENȚIILE SĂPTĂMÂNII

Pompierii militari maramureșeni au intervenit în intervalul 17.07-21.07.2017 la 4 situații de urgență. În data de 17.07., militarii Gărzii de Intervenție Bogdan Vodă au intervenit în localitatea Șieu pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei locuințe. Flăcările au distrus circa 30 de metri pătrați din acoperișul din lemn al casei. Incendiul a fost stins în coperare cu S.V.S.U. Șieu.

          Miercuri, 19.07., Pichetul de Pompieri Târgu Lăpuș a fost solicitat să intervină în Ponorâta, unde un incendiu a izbucnit în camera unei locuințe. Focul a distrus obiecte de mobilier și materiale textile din încăperea care avea circa 12 metri pătrați. Tot miercuri, pompierii din cadrul Punctului de Lucru Șomcuta Mare au intervenit în localitatea Berchezoaia pentru a lichida un incendiu izbucnit la o locuință. În urma incendiului au ars circa 20 de metri pătrați din acoperișul din lemn al locuinței. Pentru lichidarea incendiului au dat o mână de ajutor și pompierii voluntari din Remetea Chioarului.

Ieri, 21.07., pompierii băimăreni au fost solicitați să intervină pe strada George Coșbuc din municipiul Baia Mare pentru a lichida un incendiu izbucnit la un autoturism. Focul a distrus elementele combustibile din compartimentul motor al autoturismului.