FINAL ȘI ÎNCEPUT DE CARIERĂ MILITARĂ

Personalul I.S.U. Maramureș a asistat astăzi, 19.07., la două ceremonii, una de trecere în rezervă și una de depunere a jurământului militar, încărcate de emoții.

          Plt.adj.șef  Hosu Vasile Nicolae trece în rezervă după o carieră de peste 30 de ani în structurile militare. Subofițerul a absolvit cursurile Școlii Militare a Ofițerilor Activi” Nicolae Bălcescu” Sibiu, profilul ” subofițer chimie”. În cei peste 30 de ani de carieră militară, plt. adj.șef(r) Hosu Vasile Nicolae a fost cadru activ în Ministerul Apărării Naționale, apoi cadru activ în cadrul Inspectoratului de Protecție Civilă, iar din anul 2005 până la data de 30.06.2017 și-a desfășurat activitatea în cadrul structurii de Management și Stări Excepționale din cadrul I.S.U. Maramureș.

La fel de emoționată ca și trecerea în rezervă a fost și ceremonia de depunere a jurământului militar pentru cpt. Bogdan Laura, noul ofițer I.S.U Maramureș. Doamna căpitan a participat în luna octombrie a anului trecut la examenul organizat în vederea ocupării postului de psiholog, iar începând cu data de 01.07.2017 își desfășoară activitatea în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Maramureș.
Amândurora le dorim multă sănătate, domnului plt.adj. șef(r) o pensie lungă și liniștită, iar doamnei căpitan multă putere de muncă în noua carieră aleasă.
P1530413 P1530412 P1530391 P1530384