INTERVENȚII ÎN WEEKEND

În intervalul 09.07.- 10.07.2017, pompierii maramureșeni au intervenit în 3 situații de urgenență. Sâmbătă, 09.07., pompierii din cadrul Punctului de Lucru Șomcuta Mare au lichidat un incendiu izbucnit în camera de zi a unei locuințe din localitatea Finteușu Mic. Flăcările au distrus diverse obiecte de mobilier, materiale textile, aparatură electrocasnică și circa 40 de metri pătrați din acoperișul din lemn al locuinței. Tot sâmbătă, pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Bogdan Vodă au fost solicitați să intervină în localitatea Rozavlea pentru a lichida un incendiu izbucnit la podul unei case. Pentru lichidarea incendiului, în urma căruia au ars circa 4 metri pătrați de tavan din lemn, au dat o mână de ajutor și pompierii civili din localitate.

          De asemenea, pompierii sigheteni execută o misiune de căutare a unei persoane posibil înecate în localitatea Ocna Șugatag.

Personalul S.M.U.R.D. a fost solicitat să intervină pentru acordarea primului ajutor în 41 situații de urgență, după cum urmează: S.M.U.R.D. Baia Mare 17 cazuri, Fărcașa 8, Bogdan Vodă 3, Târgu Lăpuș 4, Vișeu 4, Borșa 4 și Cavnic 1 caz.