INCENDIU DEPOZIT MATERIALE PLASTICE ȘI CAUCIUC

Pompierii militari din cadrul Detașamentului ” Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare intervin în acest moment pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un depozit în aer liber de materiale plastice și cauciuc. Pompierii intervin cu 3 autospeciale de lucru cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor al S.M.U.R.D.

          Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați și nu există pericol de propagare la clădirile aflate în vecinătate. Cauza probabilă a incendiului este în curs de stabilire.

De asemenea, pompierii din cadrul Pichetului Târgu Lăpuș împreună cu pompierii voluntari din Cernești și echipajul de prim ajutor S.M.U.R.D. Târgu Lăpuș au intervenit în localitatea Cernești pentru scoaterea unui bărbat care a rămas prins sub un tractor. Victima a fost scoasă de către pompieri și predată în stare stabilă echipajului de prim ajutor S.M.U.R.D., care urmează să îl predea echipajului de terapie intensivă mobilă pentru a fi transportat la Spitalul Județean Baia Mare în vederea acordării îngrijirilor medicale.