4 INCENDII ÎN 24 DE ORE

 
În ultimele 24 de ore, pompierii maramureșeni au lichidat 4 incendii. Pompierii Gărzii de Intervenție Borșa au lichidat un incendiu izbucnit la un coș de fum. Din fericire, datorită promptitudinii militarilor, a ars doar funinginea din coșul de evacuare al fumului. Militarii Detașamentului de Pompieri ” Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare au lichidat un incendiu pe strada Iazului din Baia Mare. Incendiu s-a manifestat  la o baracă, iar flăcările au mistuit baraca din lemn pe o suprafață de 30 de metri pătrați și diverse obiecte de mobilier și electrocasnice. Tot pompierii băimăreni au intervenit în localitatea Dumbrăvița, unde o anexă gospodărească a fost cuprinsă de flăcări. Focul a distrus anexa gospodărească pe o suprafață de circa 125 de metri pătrați. De asemenea, focul a distrus diverse unelte, scule și obiecte de mobilier.

Pompierii sigheteni au intervenit și ei pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un coș de fum în urma căruia a ars funinginea din coșul de evacuare al fumului.

Pompierii atrag din nou atenția cetățenilor asupra modului de exploatare al coșurilor de fum . Acestea trebuie curățate periodic și reparate dacă sunt deteriorate. De asemenea, coșurile și burlanele de fum trebuie izolate corespunzător față de materialele combustibile din jurul lor.