Intervenții 27.12.2016

Ieri, 27.12.2016, pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Gheorghe Pop de Băsești” al județului Maramureș au intervenit atât pentru lichidarea unor incendii, cât și pentru rezolvarea unor cazuri medicale, astfel:
INCENDII

  • Baia Mare: Cadrele militare ale Detașamentului de Pompieri Baia Mare au intervenit cu două autospeciale pentru lichidarea unui incendiu care a cuprins acoperișul unui imobil situat în localitatea Unguraș. Au ars aproximativ 4mp din acoperișul învelit cu țiglă .
  • Garda de intervenție Bogdan Vodă a acționat pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o centrală termică, în localitatea Săliștea de Sus, iar Secția de pompieri Vișeu de Sus a lichidat focul ce a cuprins anexa unei case situate în localitate. Au ars 100 mp ai acoperișului învelit cu azbociment, precum și mobilier, respectiv aparatura electrocasnică ce se afla în interiorul magaziei.

SMURD
În ultimele 24 de ore, medicii, paramedicii și asistenții S.M.U.R.D. au intervenit în 34 de situații, după cum urmează: S.M.U.R.D. Baia Mare 8 cazuri, Bogdan Vodă 6, Fărcașa 5, Sighetu Marmației 8, Cavnic 2 cazuri, Borșa 2 cazuri și Vișeu de Sus 3 cazuri.