A doua explozie la Sighetu Marmatiei

În această dimineaţă, la ora 09.50, a fost anunţată, prin sistemul unic de urgenţă, producerea unei noi explozii într-un club de noapte din localitatea Sighetu Marmaţiei (aceeaşi locaţie ca şi în cazul primei explozii).

Aici au fost surprinse 10 victime. Printre răniţi se numără şi locţiitor comandant Detaşament Sighetu Marmaţiei, cpt. Marina Fiţ Dacian şi plt. adj. Ardelean Cristian, şef gardă intervenţie în cadrul aceluiaşi detaşament. Au mai fost răniţi 3 poliţişti şi 5 civili.  dintre ei au suferit răni grave. La locul intervenţiei a fost trimisă o autospecială a Detaşamentului de Pompieri Sighetu Marmaţiei, un echipaj de prim ajutor din cadrul aceluiaşi detaşament, precum şi unul al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Toate victimele au fost transportate la Spitalul municipal Sighetu Marmaţiei si apoi la Spitalul Judeţean Constantin Opriş din Baia Mare, urmând a fi preluaţi şi tranferaţi la Bucureşti.
Perimetrul unde a avut loc deflagraţia a fost izolat, iar cercetările privind cauza producerii exploziei vor fi preluate de un procuror.