Interventii in 09 iulie 2015

Ieri, în jurul orei 15:00, la numărul unic de urgenţă 112, a fost anunțată producerea unui accident rutier localitatea Rona de Sus, pe DN 18, in care a fost implicat un autoturism care s-a rasturnat inafara partii carosabile, rezultand 3 victime ranite usor, neincarcerate. La fața locului s-a deplasat un echipaj EPA, apartinand Detasamentului de Pompieri Sighetu Marmatiei si un echipaj SAJ care a preluat victimele si le-a transportat la Spitalul de Urgenta Sighetu Marmatiei, pentru investigatii si pentru acordarea ingrijirilor medicale.
Tot in cursul zilei de ieri, in jurul orei 17:30, la numarul unic de urgenta 112, a fost anunțat un alt accident rutier, in care a fost implicat un autoturism care a parasit partea carosabila, petrecut în localitatea Hideaga, comuna Satulung, pe DJ 193. In urma accidentului au rezultat 3 victime ranite usor si neincarcerate. La fața locului s-au deplasat: un echipat TIM, un echipaj EPA, o autospecială cu apa si spuma de la Detasamentul de Pompieri „Cpt. Marchis Adrian” Baia Mare, precum și un echipaj SAJ. A fost constat faptul ca, in urma accidentului a fost afectata reteaua de distributie a gazului. Victimele au fost preluate si transportate la Spitalul de Urgenta Baia Mare pentru mai multe investigatii si ingrijiri medicale.
De asemenea, medicii și paramedicii S.M.U.R.D. au intervenit la 13 cazuri, după cum urmează: S.M.U.R.D. Baia Mare 7 cazuri, Fărcașa 3, Sighetu Marmatiei 2 si Viseu de Sus 1 caz.