Intervenții ale I.S.U. Maramureș în ultimele 24 de ore

Ieri, la ora 16:06, la numărul unic de urgenţă 112, s-a anunțat izbucnirea unui incendiu la o casa din localitatea Bozânta Mare, str. 127, nr. 35 . La fața locului s-a deplasat o autospecială cu apă și spumă aparţinând Detașamentului de pompieri ”Cpt. Marchiș Adrian” Baia Mare. Incendiul a fost lichidat de cetățeni până la sosirea echipajului de intervenție deoarece a ars doar izolația unui cablu electric.
La scurt timp,16:59, un alt apel la 112 anunța despre producerea unei explozii a unei butelii de gaz la Vișeu de Sus, str. Carpați nr. 53. Au intervenit militarii din cadrul Secției de pompieri Vișeu de Sus cu o autospecială cu apă și spumă pentru degajarea zonei în urma exploziei, neînregistrându-se victime sau alte pagube materiale.
În această noapte, în urma unui apel de la ora 01:28, echipajele Detașamentului de pompieri ”Cpt. Marchiș Adrian” Baia Mare au intervenit pentru degajarea unui copac căzut pe carosabil pe str. Horea, nr. 38 A, din Baia Mare. Nu s-au înregistrat pagube materiale.
De asemenea,  echipajele S.M.U.R.D. au intervenit în ultimile 24 de ore la 10 cazuri după cum urmează: S.M.U.R.D. Baia Mare – 3 cazuri, Sighetu Marmației – 3 cazuri, Fărcașa – 4 cazuri