Intervenții 25.05.2015

În ultimele 24 de ore, I.S.U.J. Maramureş a fost solicitat să intervină la două situaţii de urgenţă.
În data de 25.05.2015, la ora 18:11, I.S.U. Maramureș a fost anunțat despre producerea unui incendiu la un autoturism în Vișeu de Sus, str. 1 Mai, nr.23. La fața locului a intervenit o autospecială din cadrul Secției pompieri Vișeu de Sus care a stins focul și s-a răcit zona de ardere la un autoturism VW Golf . Cadrele I.S.U. au constatat că a ars intalația electrică și toate părțile din plastic aflate în compartimentul motor, deteriorat fiind motorul, capota și o aripă.
De asemena, la ora 23,18, dispeceratul I.S.U. Maramureș a fost anunțat despre producerea unui incendiu la o casă de locuit din Dragomirești, str. Primăverii, nr. 35. Au intervenit cu o autospecială de stins incendii militarii de la Garda de intervenție nr. 2 Bogdan Vodă și după localizarea și lichidarea incendiului au constatat că au ars cca. 7 mp. de perete din lemn. Nu s-au înregistrat alte pagube materiale sau victime.
Pe parcursul celor 24 de ore, echipajele S.M.U.R.D. au participat la 32 de intervenţii, după cum urmează: Baia Mare – 10 intervenţii, Sighetu Marmaţiei – 5 intervenţii, Bogdan Vodă – 5 intervenții, Fărcaşa – 4 intervenţii, , Vișeu de Sus – 3 intervenții, Borșa – 3 intervenții, Târgu Lăpuș – 2 intervenții