Interventii 23.09.2017

În ultimele 24 de ore, pompierii militari maramureșeni au fost solicitati pentru:

  • îndepărtarea unor elemente de acoperiș la un bloc de locuințe din Baia Mare. La ora 13:22, un echipaj al Detașamentului de pompieri Baia Mare a intervenit cu o autospecială de intervenție și salvare la înălțime. Nu s-au înregistrat victime.
  • asigurarea măsurilor de prevenire a situațiilor de urgență în localitatea Șișești. La ora 22:25, un echipaj al Detașamentului de pompieri Baia Mare a intervenit cu o autospecială cu apă și spumă pentru luarea măsurilor de prevenire a situațiilor de urgență la o conductă de gaz fisurată în urma unui accident rutier. Nu s-au înregistrat victime.
  • localizarea și lichidarea unui incendiu la un acoperiș în localitatea Vișeu de Jos. La ora 05:34, 9 subofițeri din cadrul Secției de pompieri Vișeu de Sus au intervenit cu 2 autospeciale cu apă și spumă pentru lichidarea incendiului. După lichidarea focului pompierii militari au constat ca a ars cca. 1 mp tavan din lemn. Nu s-au înregistrat victime.

În același interval de timp, medicii, asistenții medicali și paramedicii-pompieri din cadrul S.M.U.R.D. au efectuat o serie de intervenții, după cum urmează:  Baia Mare 8 cazuri, Cavnic 1 caz, Bogdan Vodă 3 cazuri, Sighetu Marmației 3 cazuri, Târgu Lăpuș 1 caz.