Intervenții 23.04.2015

Ieri, 23.04.2015, pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Gheorghe Pop de Băseşti” al judeţului Maramureş au intervenit atât pentru lichidarea unui număr de 3 incendii, care au izbucnit pe raza a 3 localități, cât și pentru rezolvarea unor cazuri medicale, astfel: 
INCENDII

  • Baia Mare: Detașamentul de Pompieri Baia Mare a acționat pentru lichidarea unui incendiu, care a afectat un container situat în cartierul Ferneziu din municipiu.
  •  Borșa: Garda de Intervenție Borșa a intervenit în vederea stingerii unui incendiu, care a afectat un apartament situat pe strada Moldovei.
  • Sighetu Marmației: Detașamentul de Pompieri Sighetu Marmației a intervenit pentru stingerea unui incendiu, care a afectat o suprafață de aproximativ 5 hectare de vegetație uscată. Incendiul a fost localizat în comuna Giulești, zona Plesca, în sprijinul militarilor venind și angajații Ocolului Silvic Mara, respectiv Sighetu Marmației.

SMURD
În ultimele 24 de ore, medicii, paramedicii și asistenții S.M.U.R.D. au intervenit în 21 situații, după cum urmează: S.M.U.R.D. Baia Mare 9 cazuri, Sighetu Marmației 5, Fărcașa 2, Bogdan Vodă 3 și Târgu Lăpuș 2 cazuri.