Intervenții 20.04.2016

Ieri, 20.04.2016, pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Gheorghe Pop de Băsești” al județului Maramureș au intervenit atât pentru lichidarea unor incendii, cât și pentru rezolvarea unor cazuri medicale, astfel:
INCENDII

  • Sighetu Marmației: Detașamentul de Pompieri  Sighetu Marmației a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și a lichidat un incendiu care a izbucnit la un imobil situat în localitatea Bârsana. Au ars aproximativ 50 mp acoperiș din lemn. La intervenție au participat și membri Serviciului Voluntar din localitate.
  • Baia Mare: Cadrele militare ale Detașamentului de Pompieri Baia Mare au stins incendiul care a izbucnit la podul unei case situate pe strada Eroilor din Seini. Au ars circa 10 mp din acoperișul de lemn, precum și 500 kg paie. La intervenție au participat și membri Serviciului Voluntar din localitate.

SMURD
În ultimele 24 de ore, medicii, paramedicii și asistenții S.M.U.R.D. au intervenit în 12 de situații, după cum urmează: S.M.U.R.D. Baia Mare 5 cazuri, Bogdan Vodă 2, Fărcașa 5 cazuri.