Intervenții 17.03.2016

Ieri, 17.03.2016, pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Gheorghe Pop de Băseşti” al judeţului Maramureş au intervenit atât pentru lichidarea unor incendii, cât și pentru rezolvarea unor cazuri medicale, astfel:
INCENDII

  • Sighetu Marmației: Detașamentul de Pompieri  Sighetu Marmației a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și a lichidat un incendiu care a izbucnit la un imobil situat în localitate. A ars funinginea din coșul de evacuare al casei. Ulterior, au mai intervenit și la lichidarea unui incendiu izbucnit la un automobil.
  • Vișeu de Sus: Secția de Pompieri Vișeu de Sus intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și a lichidat un incendiu care a izbucnit la o locuință. La intervenție au participat și pompierii voluntari din localitate. Au ars circa 96 mp din acoperișul de lemn, 3000 kg fân și diverse obiecte de mobilier.
  • Baia Mare: Cadrele miltare ale Detașamentului de Pompieri Baia Mare au stins incendiul care a izbucnit la podul unei case situate pe strada Vasile Lucaciu. Au ars 70 mp din acoperișul de lemn, circa 20 mp de tavan din lemn.

SMURD
În ultimele 24 de ore, medicii, paramedicii și asistenții S.M.U.R.D. au intervenit în 14 de situații, după cum urmează: S.M.U.R.D. Baia Mare 7 cazuri, Sighetu Marmației 4, Bogdan Vodă 1, Vișeu de Sus 1 caz, Borşa 1 caz.