Intervenții 12.11.2016

Ieri, 12.11.2016, pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Gheorghe Pop de Băsești” al județului Maramureș au intervenit pentru rezolvarea mai multor situații de urgență, astfel:
INCENDII

  • Vișeu de Sus: Secția de Pompieri Vișeu de Sus a intervenit, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, pentru a lichida incendiul care a cuprins acoperișul unei locuințe din localitate. Focul a fost lichidat, cauza izbucnirii acestuia fiind coșul de fum necurățat corespunzător.
  • Baia Mare: Detaşamentul de Pompieri „Căpitan Marchiş Adrian”, Baia Mare a intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un imobil situat în localitatea Seini. La intervenție au participat și membri Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din localitate. A fost afectată o cameră a locuinței, mobilierul din incintă fiind distrus.

SMURD
În ultimele 24 de ore, medicii, paramedicii și asistenții SMURD au intervenit în 15 de situații, după cum urmează: SMURD Baia Mare 7 cazuri, Sighetu Marmației 5, Fărcașa 1 caz, Bogdan Vodă 2 cazuri.