Intervenții 09.12.2016

În data de 09.12.2016, pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Gheorghe Pop de Băsești” al județului Maramureș au intervenit atât pentru lichidarea unor incendii, cât și pentru rezolvarea unor cazuri medicale, astfel:
INCENDII
Moisei: Cadrele militare ale Gărzii de intervenții nr. 2 Borșa au intervenit împreună cu Serviciul Voluntar al localității începând cu ora 18:48 pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă din Moisei, nr. 724B. La fața locului s-au deplasat 1 autospecială cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor SMURD. A ars funinginea din coșul de evacuare a fumului. Nu au existat victime.
Mireșu Mare: Cadrele militare ale Gărzii de intervenții nr. 2 Șomcuta Mare împreună cu Serviciul Voluntar al localității, au intervenit începând cu ora 23:26 pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă din comuna Mireșu Mare,  str. Lazuci, nr. 329. La fața locului s-au deplasat 1 autospecială cu apă. A ars cca. 100 mp. din acoperișul învelit cu tiglă. Nu au existat victime.
Sighetu Marmației:Cadrele militare ale Detașamentului de pompieri Sighetu Marmației, au intervenit începând cu ora 00:35 pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un container de gunoi aparținând Primăriei Sighetu Marmației de pe str. Independenței, nr. 18. La fața locului s-au deplasat 1 autospecială cu apă. A ars cca. 100 kg de deșeuri menajere. Nu au existat victime.
SMURD
În ultimele 24 de ore, medicii, paramedicii și asistenții S.M.U.R.D. au intervenit în 12 de situații, după cum urmează: Baia Mare 9 cazuri, Sighetu Marmației 1 caz, Bogdan Vodă 1 caz,  Fărcașa 1 caz.