Interventii 08.10.2015

In data de 08.10.2015, in jurul orei 9:35, la apelul de urgenta 112, a fost anuntat un incendiu la un adapost de animale, in localitatea Somcuta Mare. Pompierii punctului de lucru Somcuta Mare, s-au deplasat la fata locului cu o autospeciala cu apa si spuma pentru lichidarea incendiului. Au ars circa 70 mp adapost animale, acoperisul de lemn invelit cu placi azbociment, precum si 2 tone de fan.
In jurul orei 17:20 in orasul Baia Sprie a avut loc un accident rutier in care au fost implicate 2 autoturisme. In urma accidentului a rezultat o victima ranita usor, care a refuzat transportul la spital.
In jurul orei 22:00, in orasul Viseu de Sus a avut loc un alt accident rutier in care au fost, de asemenea, implicate doua autoturisme. La fata locului s-au deplasat un echipaj SAJ, o ambulanta SMURD si o autospeciala descarcerare. Singura victima rezultata in urma accidentului, a fost preluata de echipajul SAJ si transportata la spital.
In localitatea Borsa, in jurul orei 22:10 a fost anuntat un incendiu de resturi vegetale. Pompierii Garzii de Interventie nr. 2 Borsa, au inervenit la fata locului cu o autospeciala de capacitate medie pentru lichidarea incendiului. Au ars circa 20 mp de vegetatie uscata.
In jurul orei 05:00, pompierii din cadrul Detasamentului de Pompieri „Cpt. Marchis Adrian” Baia Mare, au fost anuntati ca, pe acoperisul unui imobil de pe str. Gheorghe Sincai, din Baia Mare se afla 2 persoane. La fata locului s-au deplasat o autospeciala si un echipaj SAJ. Persoanele se aflau in stare de ebrietate, iar una dintre ele a cazut, fiind preluata de echipajul SAJ si transportata la spital.
In ultimele 24 ore, echipajele SMURD au participat la 18 interventii, astfel: Baia Mare – 8 interventii, Farcasa – 4 interventii, Sighetu Marmatiei – 3 interventii, Bogdan-Voda – 2 interventii si Viseu de Sus – 1 interventie.