Intervenții 08.04.2016

În ultimele 24 de ore, personalul I.S.U. Maramureș a acționat la localizarea și lichidarea a 2 incendii, precum și la 2 accidente de circulație:

  • în jurul orei 16.30, pompierii Punctului de lucru Șomcuta Mare au intervenit la un incendiu izbucnit într-o gospodărie din localitatea Vălenii Șomcutei. Flăcările au mistuit acoperișul casei, în suprafață de circa 120 de metri pătrați.
  • Două ore mai târziu, în jurul orei 18.30, pompierii-paramedici de la S.M.U.R.D. au intervenit la un accident rutier cu un biciclist lovit de un autoturism. Incidentul s-a petrecut la intersecția bulevardelor Traian și Republicii din municipiul Baia Mare. Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență.
  • În jurul orei 19.40, personalul S.M.U.R.D. a intervenit la un alt accident rutier, pe bulevardul Republicii din Baia Mare. Victima, un copil de 5 ani, a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență.
  • În jurul orei 23.30, pompierii Gărzii nr.2 de Intervenție Fărcașa au acționat la localizarea și lichidarea unui incendiu de vegetație uscată izbucnit pe raza localității Colțirea. Flăcările au afectat circa 250 de metri pătrați de teren.