Intervenții 05.12.2016

În data de 05.12.2016, pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Gheorghe Pop de Băsești” al județului Maramureș au intervenit atât pentru lichidarea unor incendii, cât și pentru rezolvarea unor cazuri medicale, astfel:
INCENDII
Vișeu de Sus: Cadrele militare ale Secției de pompieri Vișeu de Sus au intervenit începând cu ora 14:10 pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de pe str.Țapinari, nr. 51, din Vișeu de Sus. La fața locului s-au deplasat 3 autospeciale cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor SMURD. A ars un întreaga locuință din lemn învelită cu plăci de azbociment în suprafață de 60 mp., mobilierul, îmbrăcămintea și documente personale. Nu au existat victime.
Copalnic Mănăștur: Cadrele militare ale Detașamentului de pompieri ”Marchiș Adrian” Baia Mare împreună cu Serviciul Voluntar al localității, au intervenit începând cu ora 03:20 pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă din comuna Copalnic Mănăștur, satul Lăschia, str.Principală, nr. 134. La fața locului s-au deplasat 2 autospeciale cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor SMURD. A ars 6 metri liniari din grinda de lemn din spatele focarului șemineului. Nu au existat victime.
SMURD
În ultimele 24 de ore, medicii, paramedicii și asistenții S.M.U.R.D. au intervenit în 16 de situații, după cum urmează: Baia Mare 10 cazuri, Sighetu Marmației 2 cazuri, Borșa 2 cazuri, Bogdan Vodă 1 caz,  Fărcașa 1 caz.