Incendii 20.12.2014

Ieri, 20.12.2014, pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Gheorghe Pop de Băseşti” al judeţului Maramureş au intervenit atat pentru lichidarea unui număr de 5 incendii, care au izbucnit pe raza a 4 localitati, cat si pentru descarcerarea unui persoane ce a fost implicata intr-un accident de circulatie, astfel: 
INCENDII

  • Baia Mare: Detasamentul de Pompieri Baia Mare a actionat pentru lichidarea unui incendiu, care a afectat un apartament situat pe strada Bucovinei.
  •  Borsa: Garda de Interventie Borsa a intervenit in vederea stingerii a 2 incendii, care au afectat apartamente situate pe strazile Decebal si Infratirii.
  • Viseu de Sus: Sectia de Pompieri Viseu de Sus a actionat pentru lichidarea unui incendiu, ce a izbucnit la un imobil (casa de locuit) situat pe strada Bogdan Voda, generat de curatarea necorespunzatoare a unui cos de fum.
  • Tautii de Sus: Detasamentul de Pompieri Baia Mare a intervenit pentru stingerea unui incendiu, care a afectat un imobil (casa de locuit) situat pe strada Morii.

ACCIDENT DE CIRCULATIE

Subofiterii din cadrul Detasamentului de Pompieri Baia Mare au descarcerat o persoana care a fost implicata intr-un accident rutier care a avut loc in localitatea Lapusel (pe DE58, la iesirea din localitate). Ulterior, un echipaj SMURD a transportat persoana in cauza la Spitalul Judetean de Urgenta „Dr. Constantin Opris” Baia Mare.