Misiune de căutare la final

Forțele participante la misiunea de căutare a tânărului de 17 ani, dispărut la sfârșitul săptămânii trecute pe raza localității Ocna Șugatag, au găsit miercuri noaptea trupul neînsuflețit al acestuia, în lacul “Gavril” din zonă.


Un echipaj al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației, aflat la fața locului în sprijin, la solicitarea Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, a scanat zona cu un aparat de termoviziune și a descoperit corpul fără viață la suprafața lacului.
Polițiștii de frontieră au anunțat I.S.U. Maramureș, iar la fața locului s-a deplasat col. Mureșan Ioan-Daniel, inspector șef, care a coordonat, împreună cu mr. Marina-Fiț Dacian, locțiitorul comandantului Detașamentului de Pompieri Sighetu Marmației, operațiunea de recuperare a trupului neînsuflețit. Aceasta a fost efectuată  de către un echipaj de 7 subofițeri, cu o barcă pneumatică.
La misiunea de căutare, desfășurată pe durata a trei zile, au participat echipaje de pompieri, jandarmi, poliție de frontieră, poliție, de la Serviciul de Ambulanță Județean, reprezentanți ai autorităților locale și voluntari.