INTERVENȚII WEEKEND

În intervalul 31.03-02.04.2017, pompierii maramureșeni au intervenit în 19 situații de urgență, din care 16 au fost incendii de vegetație uscată. În total, pe întreg teritoriul județului Maramureș au ars aproximativ 75 de hectare de vegetație și 6 clăi de fân.

          Sâmbătă, 01.04., pompierii din cadrul Pichetului Târgu Lăpuș au lichidat un incendiu izbucnit la un adăpost de animale în localitatea Vălenii Lăpușului. Flăcările au mistuit circa 200 de metri pătrați de acoperiș de lemn și 200 kg de fân. Militarii Gărzii de Intervenție Bogdan Vodă au intervenit în localitatea Dragomirești, unde împreună cu pompierii voluntari au lichidat un incendiu izbucnit la un transformator electric. Pompierii băimăreni au lichidat un incendiu izbucnit la un motostivuitor în localitatea Chechiș. Flăcările au mistuit motostivuitorul în proporție de 50 %.

Pesonalul S.M.U.R.D. Maramureș a intervenit la 48 de urgențe medicale, după cum urmează: S.M.U.R.D. Baia Mare 19 cazuri, Sighet 7, Fărcașa 9, Bogdan Vodă 4, Vișeu 4, Cavnic 3 și Borșa 2 cazuri.