INTERVENȚII DE WEEKEND

Pompierii maramureșeni au intervenit în acest weekend la 7 situații de urgență. Sâmbătă, 08.04., pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Borșa au lichidat un incendiu izbucnit la un tablou electric. Flăcările au distrus o porțiune de cablu electric și peretele din lemn, care se afla sub cablu.  Pompierii băimăreni au intervenit pe strada Gării din Baia Mare pentru a lichida un incendiu izbucnit la un garaj.  În urma incendiului au ars diverse deșeuri din lemn și obiecte de mobilier. De asemenea, tot sâmbătă pompierii vișeuani au lichidat un incendiu de vegetație uscată în urma căruia au ars circa 4 metri pătrați de vegetație.

          Duminică, 09.04., pompierii băimăreni împreună cu pomierii civili din Ilba au lichidat un incendiu izbucnit în camera unei locuințe. Flăcările au mistuit circa 10 metri pătrați de tavan din lemn. Detașamentul de Pompieri ” Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare a intervenit în localitatea Baia Sprie pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la podul unei case. În urma incendiului a ars funinginea din coșul de fum, 4 metri pătrați de tavan din lemn și materialul izolant din jurul coșului de fum.

O oală uitată pe foc i-a alarmat pe pompierii băimăreni,  care au fost solicitați să intervină pe strada Dragoș Vodă, unde ieșea fum dintr-un apartament. În interiorul apartamentului a fost găsit dormind proprietarul apartamentului, un bărbat în vârstă de 44 de ani, care uitase oala pe foc. În urma incendiului s-a deteriorat zugraveala din bucătărie. Cea din urmă intervenție a fost cea a pompierilor din Borșa la un adăpost de animale. În urma incendiului a ars adăpostul de animale pe o suprafață de 14 metri pătrați, 1  șopron de fân, o magazie de lemne pe o suprafață de 10 metri pătrați și circa 30 de metri cubi de lemne de foc.