INTERVENȚII 15.04-17.04.2017

Pompierii maramureșeni au intervenit în perioada Sărbătorilor Pascale la 7 situații de urgență. Sâmbătă, 15.04., pompierii Gărzii de Intervenție Bogdan Vodă au intervenit pentru lichidarea unui incendiu în localitatea Dragomirești. Flăcările au distrus o construcție din lemn pe o duprafață de aproximativ 200 de metri pătrați. Militarii din Borșa au lichidat un incendiu izbucnit la un coș de fum. Din fericire a ars doar funinginea din coșul de evacuare al fumului.
Duminică, 16.04., pompierii băimăreni au intervenit pe bulevardul Independenței, unde în urma unui accident rutier un autoturism a luat foc. Din fericire nu au existat victime, dar autoturismul a fost distrus de flăcări. Tot duminică, pompierii sigheteni au lichidat un incendiu la un coș de fum în urma căruia a ars doar funinginea din coșul de evacuare al fumului.

          Luni 17.04., pompierii Detașamentului Baia Mare au fost solicitați să intervină în localitatea Hideaga pentru a lichida un incendiu izbucnit la o centrală termică. Flăcările au mistuit circa 4 metri pătrați din acoperișul construcției unde se afla centrala, dar și 90 de metri pătrați din acoperișul casei aflată în vecinătate. De asemenea, focul a degradat și o porțiune de tavan și obiecte de mobilier. Tot în Baia Mare, pe strada Monetăriei, un autoturism a fost cuprins de lăcări. Pompierii băimăreni au intervenit pentru lichidarea incendiului în urma căruia a ars compartimentul motor al automobilului și circa 60 de metri pătrați de acoperiș din lemn al casei în vecinătatea căreia se afla automobilul.

Astăzi, 18.04, pompierii din Borșa au fost solicitați să lichideze un incendiu izbucnit la un autoturism de pe strada Florilor din localitate. Flăcările au distrus autoturismul în proporție de 80% și circa 12 metri pătrați de gard din lemn.
Personalul S.M.U.R.D. Maramureș a fost solicitat să intervină la 53 de urgențe medicale, după cum urmează: S.M.U.R.D. Baia Mare 16 cazuri, Sighet 6, Fărcașa 11, Borșa 3, Bogdan Vodă 5, Vișeu 5 și Cavnic 7 cazuri.