COMPETIȚII SPORTIVE

Pompierii maramureșeni au participat la două competiții sportive, organizate în perioada 12.06-16.06.2017. Astfel, în județul Bistrița Năsaud,  în perioada 12.06.-15.06.2017, s-a desfășurat ”Competiția de tenis de masă”, etapa finală pe I.G.S.U., unde Inspectoratul pentru Situații de Urgență ” Gheorghe Pop de Băsești” Maramureș a fost reprezentat de către col. Moldovan Ovidiu și plt.maj. Moldovan Ștefan. Colonelul Moldovan Ovidiu a reușit frumoasa performanță de a se clasa primul la categoria de vârstă peste 45 de ani.

De asemenea, în perioada 13.06-16.06.2017, în județul Cluj a avut loc etapa finală a Campionatului de atletism și cros pe M.A.I., unde inspectoratul nostru a fost reprezentat de către plt.maj. Maghiar Marius, plt.maj. Ungur Florin și plt. maj Deak Csaba. În urma desfășurării probelor, plt.maj. Maghiar Marius s-a clasat al patrulea pe minister la aruncarea greutății, iar plt.maj. Ungur Florin al cincilea.

În acest weekend, mr. Zah Adrian împreună cu lt.col(r) Cozma Marius au participat la competiția de pescuit sportiv la crap, organizată de către S.C.Urbis S.A. Baia Mare, cu ocazia Zilei transportatorului. Colegii noștri au ocupat un merituos loc întâi.