Intervenții 13.06.2015

         1.  Ieri, 13.05.2015, pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Gheorghe Pop de Băseşti” al judeţului Maramureş au intervenit pentru lichidarea unui incendiu care a izbucnit în satul Bocicoel (aparținând comunei Bogdan Vodă). Cadrele militare din cadrul Gărzii de Intervenție Bogdan Vodă s-au deplasat la fața locului cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, lichidând incendiul, care a izbucnit pe o suprafață ce adăpostea deșeuri de lemn.   
         2. Detașamentul de Pompieri Sighetu Marmației a intervenit în cazul producerii unui accident rutier. Pentru desfășurarea operațiunii, la care a participat  și un echipaj SMURD, s-a intervenit cu autospecială pentru descarcerare.
          3. În urma unui apel care semnala faptul că două persoane au dispărut în râul Lăpuș (pe raza satului Lăpușel, aparținând comunei Recea), Detașamentul de Pompieri Baia Mare s-a deplasat cu o autospecială și o barcă de salvare. Operațiunea de căutare/salvare a fost întreruptă la lăsarea întunericului (fără să fie localizate cele două persoane dispărute), fiind reluată în dimineața zilei de 14.06.2015.