Intervenții 07.04.2016

Ieri, 07.04.2016, în jurul orei 12:30, Detașamentul de Pompieri ”Cpt. Marchiș Adrian” Baia Mare a intervenit pentru evacuarea unei persoane decedate dintr-o fântână, situată pe strada Rozelor în localitatea Baia Sprie.
Tot ieri, în jurul orei 16:00, la intersecția străzilor Victoriei și Petofi Sandor din Baia Mare, a avut loc un eveniment rutier soldat cu o victimă. La fața locului s-au deplasat militarii Detașamentului de Pompieri ”Cpt. Marchiș Adrian” Baia Mare cu o ambulanță SMURD, o autospecială pentru descarcerare și o autospecială pentru stingere.
Militarii aceleași subunități din cadrul ISU Maramureș au mai intervenit ieri pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o claie de fân, în localitatea Coltău.
Pichetul de Pompieri Târgu Lăpuș a intervenit, în jurul orei 18:40 la stingerea unui incendiu care se manifesta la o șură, în localitatea Salnita, comuna Vima Mică.
Militarii Secției de Pompieri Vișeu de Sus au fost solicitați să intervină, în jurul orei 20:45, pentru localizarea și stingerea unui incendiu de vegetație uscată.
Situația intervențiilor SMURD din data de 07.04.2016 se prezintă astfel:
Detașamentul Baia Mare – 11
Garda de Intervenție Fărcașa – 1
Detașamentul de Pompieri Sighetu Marmației – 2
Garda de Intervenție Bogdan Vodă – 1
Secția de Pompieri Vișeu de Sus – 2