Intervenții 01.09.2015

Zi plină pentru pompierii maramureșeni. Astfel, în jurul orei 13.30, două echipaje ale Detașamentului de Pompieri „Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare au acționat la localizarea și lichidarea unui incendiu semnalat într-o locuință de pe strada Petru Rareș din municipiu.  Datorită intervenției rapide a pompierilor au fost afectate doar o hotă și elemente de mobilier.
În jurul orei 15.00, un echipaj al Secției de Pompieri Vișeu de Sus a intervenit la un incendiu de vegetație uscată izbucnit pe raza localității Valea Vișeului. Flăcările au afectat o suprefață de teren de circa 1,5 hectare.
În jurul orei 17.30, pompierii Detașamentului  „Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare au acționat la localizarea și lichidarea unui incendiu de vegetație uscată semnalat pe strada Vasile Lucaciu din municipiu. Flăcările au afectat o suprafață de teren de circa 1 hectar.
Tot astăzi, pompierii maramureșeni au efectuat 8 transporturi de apă menajeră la gospodăriile cetățenilor afectați de secetă, în localitățile Băița, Borșa, Coștiui, Finteușu Mare, Vălenii Șomcutei, Vima Mică și Vișeu de Jos.