INTERVENȚII 24.02-26.02.2017

În intervalul 24.02-26.02.2017, pompierii maramureșeni au fost solicitați să intervină la 7 situații de urgență. Vineri, 24.02., Garda de Intervenție Fărcașa a fost solicitată să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în camera unei locuințe. Focul a mistuit diverse obiecte de mobilier și îmbrăcăminte. De asemenea, în urma incendiului, au rezultat 2 victime, una în vârstă de 56 de ani cu arsuri pe o suprafață de 15 % din corp și una în vârstă de 36 de ani cu arsuri de gradul  și II la nivelul feței. Ambele victime au fost preluate de către echipajele S.M.U.R.D. și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

          Ieri, 26.02., pompierii din cadrul Punctului de Lucru Șomcuta Mare au lichidat un incendiu izbucnit la un autoturism. În urma incendiului a ars bordul autoturismului. Tot ieri, pompierii băimăreni au intervenit  pentru lichidarea a două incendii la coșuri de fum la Groși și Tăuții Măgherăuș. În ambele cazuri a ars doar funinginea din coșul de evacuare al fumului. Pompierii sigheteni au lichidat și ei un incendiu izbucnit la un coș de fum în municipiul Sighetu Marmației și un incendiu de vegetație uscată pe strada Ion Ghica în urma căruia au ars circa 100 metri pătrați de vegetație. Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri ” Căpitan Marchiș Adrian Baia Mare” au lichidat un incendiu în urma căruia au ars circa 100 kg de deșeuri menajere.

Personalul S.M.U.R.D.  Maramureș a fost solicitat să intervină pentru acordarea primului ajutor medical în 58 de situații de urgență, după cum urmează: S.M.U.R.D. Baia Mare 23 de cazuri, Fărcașa 10, Sighet 5, Bogdan Vodă 9, Vișeu de Sus 2, Borșa 6 și Cavnic 3 cazuri.